Ostoksilla

Ystäväni Leevi tuli kylään Pattayalle ja tänään päätimme lähteä ostoksille. Yleensä naiset tykkäävät tehdä shoppailuja, mutta miksei miehetkin. Olimme makoilleet pari tuntia rannalla ja ottaneet aurinkoa. Aurinko meni kuitenkin pilveen ja niin hyppäsimme motskarin selkään ja suuntasimme markkinoille Pattaya Taille. Leevi muisti vanhastaan, että perjantaisin siellä on markkinapäivä. Ekana kuitenkin pysäytettiin Kasikornpankin kohdalle ja Leevi kävi hakemassa lisää käteisvaroja. Kuvasta saa kuvan, että joku olisi käynyt tyhjentämässä tilin!
Tililtä löytyi kuitenkin riittävä määrä bateja shoppailua varten. Siispä budhanmäki ylös, alas ja Pattaya Taille. Seuravassa muutama kuva shoppailusta. Leeviä kiinnosti lasten merkkiasut lastenlapsille ja minua lukulasit ja uunituoreet leivonnaiset ja varsinkin ilmaiset maistiaiset...
Mikäli sinä lukijani näet keskikuvassa silmälasini hämärästi, suosittelen silmälääkäriin menoa tai ainakin uusien silmälasien hankkimista. Itselläni ei ole asian kanssa vaikeutta ja huomasin, etten vieläkään, lähes kuuskymppisenä, tarvitse lukulaseja.
Shoppailun jälkeen palasimme rannalle ja esittelimme ystävällemme Tapiolle ja rannan naisille ostoksia. Totesimme, että shoppailumme oli onnistunut täydellisesti. Kuvan merkkiurheiluvaatteet kolmivuotiaalle maksoivat euron, samoin hieno pikkutytön housumekko-setti. Yksitoistavuotiaan paita oli kallis, 5 euroa, mutta isoisinä tiesimme, että sen ikäinen nuori osaa vaatia jo laatua, kestävyyttä ja muotia! Tuliaiset lapsenlapsille tuli hankittua. Omalta osaltani reissu meni myös nappiin: En tarvinnut uusia silmälaseja ja sain mainion pikkuvälipalan kadunkulmassa, kun maistelin pikkuherkun ilmaiseksi ja vielä kotimatkalla nuoleskelin herkkupalasta huuliin jäänyttä kermavaahtoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti