Pattaya Suomi-seura


Suomalaisilla on oma kerhonsa Pattayan Jomtienilla. Löysin seuran jo ensimmäisen käyntini yhteydessä ja pikkuhiljaa seuran toiminnot alkavat tulla tutuiksi. Seura on monelle suomalaiselle henkireikä ja tukipaikka, minne on mukava tulla käymään, rupattelemaan ja tapaamaan tuttuja - ja tuntemattomia. Seura järjestää monenlaista ohjelmaa ja koulutusta mm. kieli- ja atk-kursseja sekä golf-, keilailu- ja petankkitoimintaa sekä terveydenhoitoon liittyvää ohjausta ja tukea. Lisäksi viikkoisin on tietyt toistuvat tapahtumat: maanantaina makkaraa, keskiviikkona keittoa ja lauantaina lättyjä. Tänään oli lättypäivä ja iltapäivällä olivat tilat täynnä, laskin noin 60 henkeä samaan aikaan. Luulen, että tänään seuralla kävi yli 100 henkeä! Oli siinä letunpaistajilla hommaa kerrakseen, kun lämpötilakin oli yli 30 astetta!
Pattaya-seuralla on myös kirjasto, jota monet suomalaiset käyttävät ahkerasti. Seuran jäsenmaksu on 400 batia eli noin kympin. Seuran johtokunta ja puheenjohtaja Risto tekevät arvokasta työtä luodessaan mahdollisuuden suomalaisille lomailijoille yhdessäoloon ja virkistäytymiseen. Yksi aktiiveista on kaikkien tuntema Savu-Seppo, josta kerron myöhemmin lisää!
 Kuva seuran sisätiloista, etualalla kaverini Tapio, joka on lähdössä jouluksi kotiinsa Kainuuseen. Alakuvassa makoisia lettuja, joista kuitenkin olen joutunut kieltäytymään pumpuin takia. Joskin vesi kielellä ja kuolaten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti