Beachvolley

Täällä Pattajan Jompparilla meren rannassa on oiva hiekkakenttä, 50 metriä pitkä ja 20 leveä. Siinä on järjestetty monenmoista kisaa ja tapahtumaa. Nyt on menossa beachvolley-kisat, jotka kestävät reilun viikon. Kuukausi sitten oli beachvölley-jalkapalloa ja aiemmin käsipallokisat. Kävin eilen katsomassa näitä junioritason kisoja, pelaajat ovat 17-18-vuotiaita.
Kentällä on kiva pelata, ja jos olisin A-nuori, ilmoittautuisin kisaan. Jäisin varman parini kanssa viimeiseksi, niin kovalta taso vaikuttaa. Itse pelasin aikoinaan lentopalloa 15-vuotiaasta lähtien ja vielä viime vuonna olin Mäntyharjun mestaruuden voittaneessa joukkueessa (Löysät Pojat). Mikään sarjajyrä en koskaan ollut, mutta joukon jatkona olin vitossarjassa sekä Orimattilassa että Karttulassa. Suoritin erotuomarikortinkin ja olin alasarjoissa tuomarina noin kymmenen vuoden ajan.

Yläkuvassa tytöt ovat tauolla. Alakuvan pojista en tiedä, ovatko tyttöjä vai poikia, sillä he ovat leidipoikia. Mutta tosi taitavia pelimiehiä (tai pelinaisia)! Huhu kertoo, että jotkut menevät leikkaukseen ja lääkärisetä leikkaa pippelin pois, nips, ja poraa reiän ja siinä on tyttö valmis. Sit hormoonia naamaan pari kuukautta, niin ääni kirkastuu ja kuukautiset tuloo. Johannes, niinkös se menee?

Kisat jatkuvat edelleen, mutta alkusarjan otteluita ei viitsi kaikkia seurata. Siksi pulahdin virvoittavaan meriveteen tuomarien ja pelaajien vanavedessä pelin ratkettua leidipoikien eduksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti